Top 3 cărți perfecte să începi primăvara

Top 3 cărți perfecte să începi primăvara

12873563_747417708693644_381905_o

Cărțile le poți clasa după preț, mărime, tematică, etc, însă Librăria online Cartea Ta vă prezintă un clasament raportat la anotimpurile acestora!

Primăvara este anotimpul tuturor începuturile, așadar am selectat 3 cărți ( cu siguranță lista este mai mare, și în sute de combinații) care sunt perfecte ca să începi o primăvară plină de speranță.

1. „Tema pentru acasă”, de Nicolae Dabija
Această carte o putem numi primăvara iubirii. Romanul reunește cele mai nobile emoții pe care le poate avea un om, care dorește să își ducă la final tema pentru acasă. E un roman foarte emoționant, sintentizând o filosofie despre lume și viață în contextul istoriei. Lecția cea mai importantă, sau întrebarea primordială din această carte este una existențială: „A fi om e o artă sau un destin?”

2. „Scrisoare de dragoste”, de Mihail Drumeș
Una dintre cele mai impresionante povești de iubire, unde goana după avere și necruțătorul destin desparte doi îndrăgostiți sortiți unul pentru altul. Romanul perfect să începi lectura la iarbă verde, pentru că odată citit, vei simți nevoia să îl recitești.

3. „69 de motive stupide ca să te apuci de citit”
Cartea este o selecție a celor mai interesante și provocatoare motive ca să te apuci de citit. De asemenea, recomandări, analize, curiozități pentru împătimiții citittului. Un ghid util pentru cei pasionați de literatură și cărți, dar și pentru cei care vor să se inițieze în lumea lecturii.

Cărțile le puteți comanda la 078 92 91 88 sau pe pagina noastră de Facebook

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *